Begrænset gratis version af Kaspersky

Vis alle | Skjul alle

Kaspersky Free er en begrænset gratis version af Kaspersky. Brug af den gratis version af programmet giver dig højkvalitetsbeskyttelse suppleret med avancerede funktioner og en brugergrænseflade, der er fuldstændig omarbejdet for at gøre det nemt at bruge.

Du kan aktivere programmet ved at logge ind på din My Kaspersky-konto fra den enhed, du installerer programmet på. Kaspersky Free fungerer ikke, hvis enheden ikke er tilsluttet din konto. Du kan oprette en konto i kontoforbindelsesvinduet under programaktivering eller på My Kaspersky-webstedet. Du kan også bruge legitimationsoplysninger fra andre Kaspersky-ressourcer til at logge ind på din konto.

Kaspersky Free-abonnementet fornys uden din indgriben.

Desuden kan du altid skifte til et betalt Kaspersky-abonnement uden at downloade og installere yderligere software.

Skift fra Kaspersky Free til Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus

Hvad er inkluderet i Kaspersky Free?

Anti-virusfil

File Anti-Virus forhindrer, at computerens filsystem bliver inficeret. Komponenterne starter, når operativsystemet starter, forbliver i computerens RAM og scanner alle filer, der åbnes, gemmes eller startes på computeren og alle tilsluttede drev. Kaspersky Free opfanger hvert forsøg på at få adgang til en fil og scanner en sådan fil for kendte vira og malware. Yderligere adgang til filen tillades kun, hvis filen ikke er inficeret, eller hvis den er blevet desinficeret. Hvis en fil af en eller anden grund ikke kan renses, vil den blive slettet. En kopi af filen bliver desuden flyttet til karantænen. Hvis en inficeret fil anbringes samme sted, hvor den slettede fil med det samme navn plejede at være, gemmer Karantæne kun en kopi af den sidste fil. En kopi af den forrige fil med samme navn gemmes ikke.

Anti-virus mail

Mail Anti-Virus scanner indgående og udgående e-mail på computeren. E-mailen bliver kun tilgængelig for adressaten, hvis den ikke indeholder farlige objekter.

Sikker browsing

Sikker browsing opfanger og blokerer udførelse af scripts på websteder, hvis de udgør en trussel. Sikker browsing overvåger også al webtrafik og blokerer adgang til farlige websteder.

Anti-Phishing

Anti-Phishing gør det muligt at kontrollere URL'er for at finde ud af, om de står på listen over URL'er brugt til phishing. Denne komponent er indbygget i Safe Browsing.

Systemovervågning

Komponenten Systemovervågning gendanner de ændringer af operativsystemet, som er foretaget af programmers skadelige eller andre aktiviteter.

Komponenten beskytter mod malware, herunder:

Det anbefales ikke at deaktivere denne komponent.

Blokering af netværksangreb

Forebyggelse af indtrængen indlæses samtidig med operativsystemet og scanner indkommende netværkstrafik for aktiviteter, der er karakteristiske for netværksangreb. Når der registreres et angrebsforsøg mod din computer, blokerer Kaspersky Free for al netværksaktivitet fra den angribende computer, der er rettet mod din computer.

Skærmtastatur

Skærmtastatur forhindrer opsnapning af data, som indtastes på det fysiske tastatur, og beskytter personlige data mod opsnapningsforsøg, der bruger skærmbilleder.

Antimalware Scan Interface (AMSI)

Antimalware Scan Interface (AMSI) giver et tredjepartsprogram, der understøtter AMSI, mulighed for at sende objekter (f.eks. PowerShell-scripts) til Kaspersky for yderligere scanning og til at modtage scanningsresultater for disse objekter.